Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Підведення підсумків за 2015 рік

Підведення підсумків за 2015 рік

29 січня поточного року відбулась колегія Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства.

На колегії в розширеному форматі були обговорені питання щодо підсумків господарсько-фінансової діяльності, лісокультурного виробництва та цивільного захисту за 2015 рік, а також завдання на 2016 рік.
Підприємства області в цілому справилися з поставленими перед ними завданнями і впевнено ввійшли в новий рік.

Підприємства Управління забезпечили відтворення лісів на площі 3163 га.

Цьогорічні лісокультурні роботи проведені в повному обсязі, в стислі терміни та при високій якості роботи. Досягнені планові показники приживлюваності лісових культур, значні площі були переведені у вкриті лісовою рослинністю землі.

Для запобігання виникненню лісових пожеж в повному обсязі виконано заплановані профілактичні і попереджувальні заходи. Розпочато роботу по підготовці до пожежонебезпечного періоду у лісах.
Забезпечено зростання середньомісячної заробітної плати на 48 % від минулого року і становить 6644грн. Зросла продуктивність праці на лісогосподарських підприємствах Управління.

Колегія відмітила необхідність здійснення системних реформ у лісовому господарстві спрямованих на запровадження європейських стандартів, забезпечення його подальшого розвитку. Реформи повинні здійснюватися не за ради самих реформ, а в інтересах лісу та людей, які працюють для майбутніх поколінь та забезпечують екологічну безпеку держави.