Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Привітання з днем народження

 

24.05.2014. свій ювілей святкував головний механік ДП «Київський лісгосп». Колектив ДП «Київське лісове господарство» вітає з 65-ти річчям головного механіка – Кривенка Миколу Петровича!

Народився Микола Пантелеймонович 24.05.1949 р. у сім’ї робітника, в селі Курилівка Канівського району Черкаської області. Закінчив 10 класів і вступив до Ржищівського будівельного технікуму. Після закінчення служив у ЗС Радянського Союзу. Вищу освіту здобув в м. Рівному в Українському інституті інженера водного господарства. Одружений має сина та дочку.

 

З 1971 року працював у сільськогосподарських підприємствах Київської області.

З 2005 року працює у ДП «Київський лісгосп» на посаді головного механіка підприємства.

За роки праці у лісгоспі показав себе майстром своєї справи. За сумлінну працю має громоти та подяки.

Тож, шановний Микола Пантелеймонович!

Вітаємо Вас із найприємнішим святом – Днем народження. Від щирого серця бажаємо Вам міцного здоров’я, великого щастя, сімейного благополуччя; щоб сонце завжди яскраво світило у Вашому домі; щоб на Вашому життєвому шляху не було ніяких перешкод. У Вашій нелегкій та необхідній роботі бажаємо Вам успіхів, великих досягнень; щоб Ваші мрії завжди збувалися, ніхто не перешкоджав досягненню поставленої мети, а Ваші друзі, співробітники та трудовий колектив приносили Вам лише добрі та радісні новини.