Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Робоча зустріч заступника голови КОДА з лісівниками Київщини.

15 березня до Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (далі – Управління) з робочим візитом завітав заступник голови Київської обласної державної адміністрації Юрій Денисенко.

У зустрічі взяли участь начальник Управління – Олексій Бойко, перший заступник начальника Управління – Руслан Гузенко, заступник начальника Управління – Тарас Васьків, заступник начальника Управління – завідувач сектору мисливського господарства – Василь Гринь та керівники підпорядкованих підприємств.

Олексій Бойко ознайомив Юрія Олександровича з історією, досягненнями та основними напрямками діяльності Управління і підпорядкованих підприємств. Більш детальну інформацію надав Руслан Гузенко.

У форматі діалогу присутні розглянули та проаналізували основні економічні показники роботи держпідприємств, питання земельних взаємовідносин, заходи з лісовідновлення, охорони і захисту лісу, раціонального використання лісових ресурсів. Особливу увагу було приділено роботі по вдосконаленню системи електронного обліку та збільшенню обсягів переробки деревини на підприємствах.

З веденням мисливського господарства учасників зустрічі ознайомив Василь Гринь.

На закінченні зустрічі присутні дійшли висновку, що тісна співпраця Управління з КОДА є необхідністю сьогодення. Юрій Денисенко пообіцяв особисто завітати на підприємства та ознайомиться з роботою лісової галузі Київщини.