Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Семінар з районними мисливствознавцями, начальниками мисливських дільниць державних підприємств лісового господарства та користувачами мисливських угідь Київської області

27 квітня в приміщенні Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (далі Управління) відбувся семінар з районними мисливствознавцями Київської області, начальниками мисливських дільниць державних підприємств лісового господарства та користувачами мисливських угідь Київської області.

Під головуванням заступника начальника Управління Гриня Василя Андрійовича обговорювались ряд питань щодо відкриття сезону полювання 2016/2017 років на копитних і хутрових звірів, стану охорони мисливських угідь від браконьєрства за 2015 рік, профілактики та боротьби із захворюваннями диких мисливських тварин , техніки безпеки під час проведення рейдів з охорони мисливських угідь та про взаємодію з контролюючими органами.

Також на семінарі звертали увагу на законодавчу базу. Присутні були ознайомлені з планом-графіком заходів державного нагляду (контролю) на 2016 рік. Доведено до відома та виконання протокол №2 засідання Державної надзвичайної протиепізоотичної комісії при Київській обласній державній адміністрації від 31.01.2016 року; доведено до відома про внесення змін у статтю 39 Закону України “Про тваринний світ”. Доведено до відома лист від 06.04.2016 № 05.2-08.3/687/1 Департаменту екології та природних ресурсів Київської ОДА щодо зменшення популяції лисиці червоної в мисливських угіддях області до оптимальної. Обговорювали стан виконання статті 24 Закону України “Про мисливське господарство та полювання” користувачами мисливських угідь Київської області щодо плати за користування мисливськими угіддями.

Присутні ділилися досвідом господарювання, оптимізації роботи та взаємодії структур,
які забезпечують функціонування підприємств.