Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Щоб в нас було майбутне

Нещодавно, на зустрічі лісівників зі школярами, лісничий Дорогинського лісництва Стукал Олександр Михайлович спільно з педагогами та юними лісівниками обговорювали питання профорієнтації, співпраці та залучення шкільних лісництв до виконання лісогосподарських та природоохоронних робіт у 2017 році.
Олександр Михайлович підкреслив, що посадка нових дерев і бережливе ставлення до лісу – невід’ємна частина кожної вихованої людини.
Керівник учнівського лісництва Стукал Н.І. запропонувала гуртківцям мозковий штурм «Переваги і недоліки штучної та природної ялинок», а потім акцентувала увагу школярів на особливостях поширення, біології, екології, використанні в озелененні міст і сіл ялини європейської.
Державне підприємство «Фастівське лісове господарство», очолюване директором Чемерським Олегом Юрійовичем вже декілька років поспіль підтримує, дарує радість і свято вихованцям учнівських лісництв Фастівщини.
«Розвивати, підтримувати і заохочувати дітей – святий обов`язок старшого покоління лісівників,- вважає Олег Юрійович ,- тільки тоді у нас буде гідна та сильна зміна, тільки тоді наші доньки і сини будуть рости здоровими, щасливими та впевненими у прийдешньому дні, та на благо України.»
Педагогічний, учнівський та батьківський колективи, а також адміністрація Дорогинської ЗОШ І-ІІІ ст. висловлюють найтепліші слова подяки Олегу Юрійовичу та всьому колективу ДП «Фастівське лісове господарство» за підтримку— свідчення небайдужого ставлення до проблем освіти в Україні і розуміння непересічної важливості шкільного виховання.
Шановний Олег Юрійович, від усього серця бажаємо Вам здоров’я, злагоди, взаєморозуміння, душевного спокою та достатку!
Низький уклін за Ваші натхненну і самовіддану працю, за непохитну віру у майбутнє нашого краю, за розуміння і підтримку, за частку душі, подаровану нам.
Хай Господь Бог оберігає Вас та Ваших близьких та сторицею віддячить за велику роботу і велике серце!.

З пов. педагогічний, учнівський
та батьківський колективи,
а також адміністрація
Дорогинської ЗОШ І-ІІІ ст.