Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

СЛАВА УКРАЇНІ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

Вже традиційно, переддень святкування річниці Дня незалежності України в Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства розпочинається з хвилини мовчання та вшанування загиблих воїнів, захисників нашої Неньки.


Це свято всіх поколінь українців.

Це – данина поваги символу держави, що проходить довгий, героїчний, часом трагічний шлях!

Зі слів щирої вдячності та глибокої поваги нашим захисникам, лісівникам Київщини розпочав свою промову начальник управління ОЛЕКСІЙ БОЙКО.
Голова Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства ОЛЕГ БЕРЕГОВИЙ приєднався до привітань, висловив слова підтримки та побажанням перемоги і миру.

З вітальним словом звернулися до наших мужніх лісівників заступники начальника управління та директори підприємств.

Грамотами Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства за сумлінне виконання службових обов’язків, мужність та героїзм, проявлені під час антитерористичної операції на Сході країни, забезпечення захисту, суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди Дня незалежності України нагороджено всіх захисників – лісвіників Київщини та громадського активіста, голову правління ГО “ВОЇН АТО” ОЛЕКСАНДРА ТАЛАЛАЯ.

З вітальним словом звернувся до своїх побратимів Голова правління ГО “ВОЇН АТО” ОЛЕКСАНДР ТАЛАЛАЙ та від імені ГО “ВОЇН АТО” вручив орден «За волонтерську підтримку» директору державного підприємства “Тетерівське лісове господарства” ГОЦУЛЯКУ ДМИТРУ СТЕПАНОВИЧУ.

Дякуємо, нашим рідним захисникам: і тим, що повернулися до дому і тим хто наразі боронить наш спокій, безмежна вдячність захисникам, які віддали своє життя за нашу свободу та незалежність….

А ми всі маємо бути гідними пам’яті наших героїв!