Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

СЛУЖБИ РІЗНІ, АЛЕ МЕТА ОДНА

Київським обласним та по м. Києву управлінням лісового та мисливського господарства спільно зі Спеціалізованою екологічною прокуратурою проведено навчально-практичний семінар на базі ДП «Тетерівський лісгосп».
«Ми багато робимо спільного, тому нам важливо комунікувати. Основним завданням сьогоднішнього заходу є отримання практичного уявлення про лісову галузь», – зазначив на початку семінару керівник Спеціалізованої екологічної прокуратури Олексій Мельник.
В ході семінару його учасники ознайомились з організацією виробничих процесів на підприємстві, роботою комплексної Системи реагування на лісові пожежі «Азимут», камери якої по системі передачі даних WI-FI передають відеокартинку в реальному часі про стан пожежної безпеки на всій території лісгоспу і далі. Також гості відвідали комплекс з переробки, очищення та зберігання насіння лісових порід та клонову насіннєву плантацію, створену у 2006 році на території лісових масивів Поташнянського лісництва.
«Дійсно, багато проблем є в лісовій галузі і досить велика увага приділяється наразі керівництвом держави саме лісовій галузі. Тільки в дискусії ми зможемо досягти максимального ефекту від нашого спілкування», – завершив захід начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Олексій Бойко.