Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Сьогодні у нас свято!

Світлина від Людмили Шрамкової.

10 травня на базі відокремленого підрозділу Національного Університету біоресурсів і природокористування України “Боярська лісова дослідна станція” (далі – ВП НУБіП України “Боярська ЛНДС” за ініціативи Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (далі –Управління), департаменту освіти і науки КОДА та комунального закладу Київської обласної ради “Центр творчості та юнацтва Київщини” почався обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

Ця подія стала можливою за підтримки богатьох людей, – науковців, освітян, лісівників, юних талановитих дослідників та їх керівників.

Привітальним словом зліт відкрив директор Навчально – наукового інституту лісового і садово – паркового господарства Петро Лакида. У своїй промові він висловив захоплення підростаючим поколінням науковців та дослідників, наголосив на необхідності підтримки учнівських лісництв у їх ідеях, бо у майбутньому – саме ці діти будуть вирішувати проблеми та розвивати лісову галузь України.

Світлина від Людмили Шрамкової.

До слів та побажань Петра Івановича приєдналися члени журі; перший заступник начальника Управління – Руслан Гузенко, директор ВП НУБіП України “Боярська ЛНДС” –  Анатолій Карпук, начальник наукової частини ВП НУБіП України “Боярська ЛНДС” – Олександр Мельник, заступник директора комунального закладу Київської обласної ради “Центр творчості та юнацтва Київщини” – Людмила Шевченко, доцент кафедри кафедра відтворення лісів та лісових меліорацій Національного Університету біоресурсів і природокористування України – Ігор Іванюк та провідний спіціаліст відділу лісового господарства Управління – Людмила Шрамкова.

Зліт розпочався з огляду та оцінювання виставки – презентації досягнень учнівських лісництв “Ліси Київщини в дитячих долонях”, другим етапом став захист науково – дослідницьких робіт юних лісівників. Члени журі уважно із зацікавленостю вивчали матеріали та у формі діалогу отримували коментарі від авторів.

Завтра буде не менш цікавий та продуктивний день.

Далі буде.

Детальніше https://www.facebook.com/photo.php?fbid=575657052833192&set=pcb.2063236933963736&type=3&theater&ifg=1