Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

У Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства (далі – Управління) підвели підсумки двомісячника благоустрою.

Прес-служба Київського обласного
та по м. Києву УЛМГ

Провідний спеціаліст
відділу лісового господарства
Людмила Шрамкова

У Київському обласному та по м. Києву управлінні
лісового та мисливського господарства
підвели підсумки двомісячника благоустрою.

На виконання розпорядження Київської обласної державної адміністрації від 10 березня 2017 року №95 про ” Про проведення в Київській області двомісячника благоустрою населених пунктів”, та відповідно до Законів України “Про місцеві державні адміністрації “, ” Про благоустрій населених пунктів”, розпорядження Кабінету міністрів України від 31 березня 2010 року №777-р, “Деякі питання проведення щорічної акції ” За чисте довкілля”, державними лісогосподарськими підприємствами Київщини, з 13 березня по 13 травня були організовані та проведені масштабні заходи, спрямовані на поліпшення стану довкілля.
Біля 4 тис. працівників лісгоспів, представників підприємств, громадських об’єднань, громадськості, учнівської та студентської молоді довели до ладу території та упорядкували газони на площі понад 200 га.
Державними лісогосподарськими підприємствами було надано більш 6 тис дерев та кущів для благоустрою та озеленення населених пунктів та прилеглих до них територій.
Під час двомісячника було ліквідовано 187 несанкціонованих сміттєзвалища та вивезено 528 м. куб побутових відходів, розчищено від сміття береги водойм протяжністю близько 32 км. та впорядковано 23 джерела.

Детальніше www.facebook.com/photo.php