Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Установчі збори по формуванню Громадської ради відбудуться 8 лютого (п’ятниця) 2019 р.

Установчі збори по формуванню Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства відбудуться 8 лютого (п’ятницю) 2019 р.

Початок засідання: о 11-00 год.

Місце проведення: м. Київ, вул. Святошинська, 30, Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (зала засідань, 2-й поверх)

Реєстрація представників інститутів громадянського суспільства, які в установленому порядку були внесені до Списку кандидатів до складу Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства та братимуть участь в установчих зборах відбудеться 8 лютого з 10-00 – 11-00 год.

Делегованим представникам інститутів громадянського суспільства для реєстрації мати при собі документ, який засвідчує особу.

Тел. для довідок: 451-20-00

 

СПИСОК

кандидатів до складу Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства, які братимуть участь в установчих зборах:

СПИСОК

інститутів громадянського суспільства, яким відмовлено в участі в установчих зборах (із зазначенням підстави для відмовлення):

  • Відсутні.