Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Увага!!! 25 вересня 2018 -IV з’їзд Лісівників України.

Анонс!
За ініціативи Товариства лісівників України, підтриманою Колегією Державного агентства лісових ресурсів,
25 вересня 2018 року відбудеться IV З’їзд лісівників України.
За всю історію незалежної України з’їзд широкої лісівничої громадськості скликався тричі. Це відбувалося в умовах, коли перед лісовою галуззю поставали серйозні проблеми і питання вибору подальших шляхів розвитку, що ми бачимо і зараз: в законодавчих змінах, які приймаються Верховною Радою, які посилюють податковий тиск на лісове господарство, в урядових рішеннях, які приймаються без широкого обговорення по питанню концесії лісів, відсутності фінансування для лісів Півдня і Сходу, у штучному формуванні в суспільстві негативної думки про роботу лісівників.
Головною метою скликання IV з’їду лісівників України є опрацювання спільних рішень за участі фахівців лісового господарства, урядовців, закордонних експертів, інвесторів, представників деревообробного сектору щодо подальшого розвитку та реформування лісового господарства на основі європейських стандартів та досвіду.
IV з’їзд лісівників України може бути поворотним етапом відродження українського лісівництва, поштовхом до подальшого сталого розвитку лісової галузі країни.
Ми сподіваємось на участь в роботі IV З’їду лісівників України Президента України, Прем’єр – міністра, народних депутатів, урядовців і маємо певну надію що нас почують.
Відкриття з’їзду відбудеться 25 вересня 2018 р. об 11 годині в день початку роботи в Києві 17-ї Міжнародної виставки машин та обладнання для лісового господарства, деревообробної і меблевої промисловості «LISDEREVMASH’ 2018» в Міжнародному виставковому центрі за адресою: Броварський проспект-15, 14 конференц-зал (павільйон № 3, вхід № 3-А ).