Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Увага!!! Аукціон!!!

9 та 10 березня 2017 року Аграрна біржа проведе загальний аукціон з продажу необробленої деревини лісогосподарських підприємств Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (ресурс ІІ-го кварталу 2017 року).
Сесія з продажу хвойних порід деревини (всі сортименти) відбудеться 9 березня о 10:00.
Сесія з продажу листяних порід деревини (всі сортименти) відбудеться 10 березня о 10:00.
Аукціон пройде у електронній формі з використанням електронної торгової системи http://etp.agrex.gov.ua/.
Відомості про обсяги запропонованої для продажу необробленої деревини ви можете знайти у бюлетені.
Для участі у аукціоні Вам необхідно пройти навчання роботі в електронній торговій системі, укласти договір з Аграрною біржою та подати заявки.
НАВЧАННЯ
Для проходження навчання ознайомитесь будь-ласка з письмовими http://etp.agrex.gov.ua/help та відеоінструкціями .
Учасникам, які потребують додаткових роз’яснень по технічній частині, прохання телефонувати до відділу ІТ за номером: (044) 468-69-28.
Учасникам, які бажають взяти участь у навчальному семінарі, прохання зателефонувати до відділу торгів та зареєструватися на найближчий курс за номером: (044) 468-69-27.
РЕЄСТРАЦІЯ НА АУКЦІОН
Для укладення договору з Аграрною біржою та отримання доступу до електронної торгової системи необхідно подати наступний перелік документів:
• копію виписки або витягу з Єдиного державного реєстру юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань, що містить актуальні відомості;
• копію установчих документів;
• копію документа про взяття на облік платника податків;
• копію документа, що підтверджує статус платника податку на додану вартість або документа про сплату єдиного податку;
• копію довідки за підписом керівника суб’єкта господарювання щодо обсягу фактично переробленої необробленої деревини за попередній квартал, завірена печаткою;
• копію документа, що підтверджує призначення керівника та його повноваження (наказ, рішення тощо);
копію паспорта і довідки про присвоєння ідентифікаційного податкового номеру (реєстраційний номер облікової картки платника податків) керівника учасника;
• копію документа, що підтверджує повноваження уповноваженої особи (у разі подання документів іншою, ніж керівник особою);
• копію паспорта і довідки про присвоєння ідентифікаційного податкового номеру (реєстраційний номер облікової картки платника податків) уповноваженої особи (у разі подання документів іншою, ніж керівник особою);
договір з організатором, підписаний у двох примірниках учасником, з відбитком його печатки;
договір про надання доступу до електронної торгової системи, підписаний у двох примірниках учасником, з відбитком його печатки (подається для участі в електронному аукціоні).
Копії документів на участь в аукціоні повинні бути завірені печаткою учасника (за наявності) та підписані керівником або уповноваженою особою.
УВАГА! Відсутність договору з організатором та договору про надання доступу до електронної торгової системи не надає права учаснику брати участь в електронному аукціоні.
ПОДАЧА ЗАЯВОК
Після проходження навчання та укладення договорів з Аграрною біржою учасник має можливість з використанням власних логіну та паролю подати заявки на участь у аукціоні.
Розмір гарантійного внеску за участь в аукціоні складає 5 % від вартості заявлених до купівлі лотів, який має бути перерахований на наступними реквізитами:
Отримувач: АГРАРНА БІРЖА
ЄДРПОУ: 33947314
р/р: 26007010434302 в ПАТ «Альфа-Банк» у м. Києві
МФО: 300346
Реєстраційний збір не стягується.
Прийом заявок на аукціон завершується 6 березня 2017 року о 17:00 год.
Додаткову інформацію з питань проведення аукціону можна отримати за адресою: 04073, м. Київ, вул. Копилівська, 67, корп. 5, будівля Аграрної біржі, або за телефонами:
Питання участі в аукціоні – відділ торгів (044) 468-69-27
Технічні питання електронного аукціону – відділ ІТ (044) 468-69-28
Фінансові питання – відділ фінансів (044) 468-69-68, 468-42-66
Приймальня – (044) 468-69-29
e-mail: wood@agrex.gov.ua, office@agrex.gov.ua.
______________________________________________
Комітет з організації та проведення аукціону з продажу необробленої деревини