Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Увага! Закінчується передплата лісівничих видань на друге півріччя 2016 року!

Увага! Закінчується передплата лісівничих видань на друге півріччя 2016 року!

Єдиними спеціалізованими всеукраїнськими виданнями лісової галузі в Україні є «Лісовий і мисливський журнал» та газета «Природа і суспільство», їх видавництво здійснюються виключно за рахунок передплатних коштів.

«Лісовий і мисливський журнал» засновано у 1995 році Держлісагентством і до нині він є вісником актуальних тем лісового та мисливського господарства: проблеми галузі та їх вирішення, інноваційні технології лісовирощування, лісокористування, відтворення та охорона лісів, історія та сьогодення лісового та мисливського господарства.

Майбутнє людства і родини кожного, стан довкілля, економіки та політики в природоохоронній галузі – про все це та багато іншого ви зможете прочитати на сторінках газети «Природа і суспільство». Особлива увага приділена стану природних заповідників та лісовому господарству, життєво-важливим показникам існування людини – воді, повітрю, продуктам харчування, джерелам енергії тощо.

Просимо підтримати наші видання та передплатити їх на друге півріччя 2016 року!

Передплатити лісівничі видання можна через відділення Укрпошти: «Лісовий і мисливський журнал» – передплатний індекс – 74244, «Природа і суспільство» – передплатний індекс – 49734 або через редакцію.

За додатковою інформацією просимо звертатись до редакції:
тел.: (044) 221-8-900, (050) 383-05-95
е-mail:info@ekoinform.com.ua
www.ekoinform.com.ua