Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

В ДП «Богуславський лісгосп» відбулося виїзне розширене засідання президії Київського обласного комітету профспілки працівників лісового господарства

25 жовтня в ДП «Богуславський лісгосп» відбулося виїзне розширене засідання президії Київського обласного комітету профспілки працівників лісового господарства за участі головного технічного інспектора праці ЦК профспілки Чуйка О.А., голови Київської облорганізації профспілки Дегтяр Л.Д., головного спеціаліста відділу технічної політики та охорони праці Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (далі – Управління) Конька Р.О., голів та членів профспілкових комітетів державних лісогосподарських підприємств Київської області.

Основним питанням, що розглядалося на засіданні було стан дотримання законодавства з питань охорони праці на державному підприємстві «Богуславське лісове господарство».

Зі вступним словом привітала присутніх та з презентацією виступила голова профспілкового комітету ДП «Богуславський лісгосп» Дорошенко Т.О. Тетяна Олександрівна ознайомила присутніх з історією міста Богуслава, основними визначними місцями Богуславщини та короткою довідкою про державне підприємство «Богуславське лісове господарство». Головний інженер Шнуренко П.І. охарактеризував виробничо-господарську діяльність підприємства та повідомив основні фінансово-господарські показники ДП «Богуславський лісгосп».

Головний спеціаліст відділу технічної політики та охорони праці Управління Роман Олександрович Конько доповів про стан дотримання законодавства з охорони праці на державних лісогосподарських підприємствах, що координуються Управлінням, озвучив результати проведеної перевірки стану дотримання законодавства з питань охорони праці на державному підприємстві «Богуславське лісове господарство», яка відбулася за участі головного технічного інспектора праці ЦК профспілки Чуйка О.А., голови Київської облорганізації профспілки Дегтяр Л.Д., заступника начальника Управління Васьківа Т.Я.

Про стан дотримання законодавства з питань охорони праці на підприємствах галузі, про існуючі порушення та недоліки повідомив головний технічний інспектор праці ЦК профспілки Олександр Андрійович Чуйко. Зокрема, звернув увагу присутніх на актуальних питаннях щодо недопущення виробничого травматизму.

Також учасники заходу побували і побачили організацію роботи на Богуславському нижньому складі, в транспортному цеху та цеху переробки деревини, відвідали кімнату з охорони праці.

На завершення заходу, учасники відвідали найстарішу будівлю міста Богуслава – Кам’яницю – пам’ятку архітектури  ХVІІ ст. (1726 р.), в якій нині діє музей сучасного ужитково-декоративного мистецтва, а також музей історії Богуславщини, де мали змогу глибше познайомитися з історією Богуславського краю, пізнати традиції та особливості побуту місцевого населення