Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

В ДП “Макарівський лісгосп” відбувся практикум з оцінки та управління ризиками на підприємствах галузі.

14 травня  в рамках  І Міжнародної конференції «Безпека та гігієна праці в лісовому господарстві: проблеми та перспективи впровадження управління ризиками на підприємстві» на базі ДП “Макарівський лісгосп” відбувся практикум з оцінки та управління ризиками на підприємствах галузі.

Експерт із розвитку систем управління якості, екології, безпеки праці, енергозбереження за міжнародними стандартами ISO, професор, д.т.н. Віталій Цопа провів майстер-клас щодо особливостей розробки та впровадження системи управління гігієною та безпекою праці та керування ризиками на основі вимог нового стандарту ISO 45001:2018.

Про методи оцінки та управління ризиками при виконанні лісосічних, вантажно-розвантажувальних та деревообробних робіт, а також про розробку заходів контролю виробничих ризиків розповіла Ольга Богданова – к.т.н., TechIOSH – технічний експерт Інституту безпеки та гігієни праці IOSH (UK), Голова Правління Європейського співтовариства з охорони праці ESOSH.

Павло Окара (компанія «Метінвест-Холдинг») поділився практичним досвідом впровадження системи керування ризиками, її застосування на підприємствах України.

Прес-служба 
Київського обласного та по м. Києву управління 
лісового та мисливського господарства