Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Вебінар присвячений он-лайн платформі FSC- заяв

19 листопада о 11:00 Національний представник FSC в Україні Павло Кравець проведе перший інформаційний вебінар, присвячений роботі он-лайн платформи FSC- заяв «Вступ в OnlinePlatformClaims».
OnlinePlatformClaims (OCP, Он-лайн Платформа Заяв) – це новий інструмент, що був розроблений у тому числі на виконання вимог Регламенту Європейського Союзу № 995/2010 щодо протидії торгівлі незаконно заготовленою деревиною. Він має на меті покращити контроль достовірності інформації про постачання сертифікованої продукції.

В світлі євроінтеграційного напрямку держави та виходу української продукції на ринок Європи електронні системи відстеження сировини все більше набувають актуальності. Варто зазначити, що необхідність поширення он-лайн платформи з часом буде лише посилюватися, оскільки активна фаза її впровадження в стандарт сертифікації ланцюжка поставок FSC-STD-40-004 планується на 2015-2016 роки. Очікується, що нова версія стандарту буде затверджена вже в кінці 2014 – початку 2015 року. Впровадження ОСР є однією з найбільш значних подій у розвитку системи сертифікації FSC.

В ході вебінару Національний представник в України Павло Кравець, детально розповість про:

  • передумови виникнення та актуальність систем відстеження;
  • основні цілі он-лайн платформи OCP;
  • актуальність системи в українських реаліях;
  • переваги, що отримують користувачі OCP;
  • етапи впровадження системи;
  • додаткові можливості OCP.

Учасники також зможуть розширити свої знання та поставити свої запитання експерту.
Семінар орієнтований на працівників лісових господарств, представників органів сертифікації, представників деревообробних підприємства та інших власників сертифікатів і зацікавлених сторін.
Окрім того, в грудні планується проведення практичного вебінару в рамках якого буде більш детально розглянуто технічні питання по роботі з системою.

Тривалість вебінару 1-1,5 години, в залежності від кількості запитань. Участь у вебінарі безкоштовна після обов’язкової реєстрації за електронною адресою info.fsc.ukraine@gmail.com

Після реєстрації учасники отримають всю детальну інформацію щодо технічних вимог та особливостей участі.

За більш детальною інформацією звертайтесь: Павло Кравець p.kravets@ua.fsc.org; Анна Сорока annsorok@gmail.com