Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відбулись установчі збори зі створення Громадської ради

12 лютого відбулись установчі збори зі створення Громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства. До нового складу увійшли 8 осіб, делегованих інститутами громадянського суспільства, які на громадських засадах будуть брати участь у формуванні та реалізації державної політики у сфері лісового господарства. 

По завершенню зборів, начальник управління Олексій Бойко  наголосив на тому, Громадська рада не просто виконує формальну роботу, а є нашим додатковим ресурсом, який допомагає суспільству зрозуміти, куди і як ми рухаємося та є основоположною складовою співпраці з громадськістю». 

Громадська рада заслухала звіт голови ініціативної групи про підготовку до установчих зборів. В результаті голосування, головою Громадської ради одноголосно обрали Олега Берегового. 

Наступне засідання громадської відбудеться в найближчий час.

Довідково

Громадська рада при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства є консультативно-дорадчим органом, який утворюється з метою врахування громадської думки в процесі виконання своїх функцій та завдань управлінням. Членами Громадської ради можуть бути представники громадських організацій, професійних спілок та інших об’єднань громадян, органів місцевого самоврядування, та засобів масової інформації.

З новим складом громадської ради при Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства можна ознайомитись за посиланням:

Склад громадської ради 2021_2023