Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відтворимо ліси разом

Участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Відтворимо ліси разом”

21-22 березня в Національному еколого-натуралістичному центрі відбулася Всеукраїнська науково-практична конференція “Відтворимо ліси разом” до Міжнародного дня лісу. Організатори заходу – Міністерство освіти і науки України, НЕНЦ учнівської молоді за підтримки Державного агенства лісових ресурсів України та Товариства лісівників України.

ДП “Клавдієвський лісгосп” на конференції представляли: головний лісничий Хромуляк О.І., кандидат с/г наук, начальник ЛПС Клавдієвського лісництва М»ясоїд М.П., інженер з охорони праці Підлісний О.В. та вихованці Пилиповицького учнівського лісництва з своїм керівником Підлісною Н.А
.
Програмою заходу було передбачено роботу сесій з тем: “Стратегія діяльності учнівських лісництв України”, “Роль лісів України в умовах глобальних змін навколишнього середовища”.

Учасники конференції презентували інноваційні форми роботи кращих українських лісництв, обговорювали актуальні питання своєї діяльності на дискусійних майданчиках.

За підсумками заходу Пилиповицьке учнівське лісництво ДП “Клавдієвський лісгосп” (керівник Підлісна Н.А.) нагороджене Грамотою Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді Міністерства освіти і науки України за участь у виставці “Лісовідтворення. Пошуки молоді”.

Усі представники підприємства отримали сертифікати за участь у Всеукраїнській науково-практичній конференції “Відтворими ліси разом” (наказ № 35-0 від 22.03.2016р.).