Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Вітаємо ВОЛОВЕНКА Василя Васильовича з присвоєнням почесного звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЛІСІВНИК УКРАЇНИ”!

Указом Президента України №335/2020 «Про відзначення державними нагородами України з нагоди Дня незалежності України»,
За значний особистий внесок у державне будівництво, соціально-економічний, науково-технічний, культурно-освітній розвиток України, вагомі трудові здобутки та високий професіоналізм, ВОЛОВЕНКУ Василю Васильовичу присвоєно почесне звання «ЗАСЛУЖЕНИЙ ЛІСІВНИК УКРАЇНИ”.
Народився Василь Васильович 01 січня 1950 року в селі Підгайне Іванківського району Київської області.
В 1975 році закінчив Українську Червоного прапора сільськогосподарську академію за спеціальністю “Лісове господарство”. Після закінчення сільськогосподарської академії розпочав свій трудовий шлях, працюючи лісничим Білоберезького лісництва Іванківського лісгоспу.
В 1978 році був переведений в Тетерівський лісгосп начальником пожежно-хімічної служби, а у 1980 році переведений на посаду помічника лісничого Мирчанського лісництва цього ж лісгоспу.
22 вересня 1983 року Воловенко Василь Васильович був призначений помічником лісничого Клавдієвського лісництва та пропрацював на цій посаді понад 36 років.
Василь Васильович – визнаний авторитет. Вимогливий і до себе, і до оточуючих. З ним радились фахівці всіх рівнів з питань ведення лісового господарства й лісозаготівель. І він, не вагаючись, і з задоволенням ділився досвідом з молодшими поколіннями.
На посаді помічника лісничого Клавдієвського лісництва Василь Васильович проявив себе, як досвідчений спеціаліст і здібний організатор, чесний, відповідальний, принциповий працівник і керівник. За останні роки роботи на посаді, під чутким керівництвом Василя Васильовича, створено 177 га лісових культур, збудовані і діють теплиці по вирощуванню сосни звичайної в контрольованому середовищі загальною площею 0,03 га.
Активна життєва позиція Василя Васильовича знаходить прихильність і повагу від громадськості Бородянського району та шану і підтримку від колег, які працювали з ним.
У 2019 році, пропрацювавши понад 36 років в Клавдієвському лісгоспі на посаді помічника лісничого Клавдієвського лісництва, Воловенко Василь Васильович пішов на заслужений відпочинок.
Вручення заслуженої багаторічною працею нагороди Василю Васильовичу – чудова нагода ще раз зустрітись з колективом, поділитись досвідом та згадати чудові, незабутні роки праці в лісовому господарстві.