Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Володимир Бондар взяв участь у нараді товариства лісівників України

3 липня 2018 року відбулася нарада з головами та вченими-секретарями обласних рад Товариства лісівників України.

Під час наради обговорювалася низка проблем лісової галузі, зокрема,  щодо подальшої долі проекту Стратегії реформування, відсутності фінансування південних і східних регіонів, всихання хвойних лісів Полісся та смерек у Карпатах через зміни клімату і засилля шкідників.

Заступник Голови Державного агентства лісових ресурсів Володимир Бондар, який приїхав, щоб зустрітися з головами та вченими секретарями ТЛУ,  сказав, що у ЗМІ останнім часом дуже багато матеріалів, про те що лісівники масово рубають ліс і мало хто говорить про новостворені ліси. Про те, що жодна вирубана ділянка лісу не залишається незалісненою, про роботу служби охорони і захисту лісу, про звичайну буденну роботу зі створення нових лісових масивів майже немає матеріалів у ЗМІ.  «Всі пишуть про ліс-кругляк і мало хто згадує, як лісівники на Херсонщині гасили лісову пожежу. Тому дуже важливо доносити до людей правдиву, не викривлену різними політичними силами інформацію про роботу лісівників», – наголосив він.

Про реалізацію стратегічних цілей діяльності Товариства лісівників України  говорив голова Товариства Юрій  Марчук.  Він запропонував у вересні цього року скликати з’їзд лісівників України.

Перший заступник Голови ТЛУ Віктор Корнієнко доповів про виконання завдань орієнтовного плану діяльності Товариства у І півріччі 2018 року, заступник голови ТЛУ Алла Святецька розповіла про запровадження відзнак Товариства.

За інформацією прес-служби ТЛУ