Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Вихованці Дорогинського учнівського лісництва створюють пам’ятну ділянку у дендропарку «Юнатівський»

Нові насадження деревно-чагарникових порід прикрасили територію дендропарку «Юнатський» Національного еколого – натуралістичного центру міста Києва.
У суботу, 8 квітня, на території цього головного закладу, який керує природничою позашкільною освітою, з нагоди Дня Землі та Дня Довкілля, відбулась акція «Посади своє дерево», яка є логічним продовженням Всеукраїнської акції, розпочатої у Міжнародний день лісів «Майбутнє лісу у твоїх руках». Для участі у почесній місії створити пам’ятну ділянку дендропарку, були запрошені вихованці Дорогинського учнівського лісництва ДП «Фастівське лісове господарство». Разом із працівниками Міністерства екології та природних ресурсів України висадили близько тридцяти цінних декоративних рослин: туї західної, самшиту звичайного, катальпи бузколистої, ялівцю козацького. Заступник міністра Ставицький Едуард Костянтинович дав юним лісівникам декілька цінних порад щодо посадки крупномірних саджанців та поділився із секретами їх приживлюваності.
Про досвід роботи учнівського лісництва зі створення лісів поінформували присутніх вихованці Левченко Дмитро та Куцюк Альона. У другій половині дня в програмі заходу було відвідування Музею хліба, гідрологічного відділення, зимового саду та куточку живої природи. Велике враження справив майстер-клас із гончарства, який показали майстрині «Школи майстерності».
Стукал Ніна Іванівна, керівник Дорогинського учнівського лісництва, та її вихованці дякують базовому підприємству та особисто його директору Олегу Чемерському за розуміння важливості природничої освіти школярів, особисте піклування та підтримку під час проведення екологічних акцій.