Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Виробнича нарада з підведення підсумків навчального візиту до турецьких колег.

12 липня 2018 року у Київському обласному та по м. Києву управлінні лісового та мисливського господарства (далі – Управління) під головуванням першого заступника начальника Управління Руслана Гузенка і за участі головних лісничих та інженерів з охорони та захисту лісу підпорядкованих підприємств відбулася виробнича нарада.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Треба зазначити, що навчальний візит представників Держлісагентства до Міжнародного навчального центру з лісового господарства в Анталії, в якому взяли участь представники лісової охорони з різних куточків нашої країни, проходив в період з 01 по 07 липня 2018 року.

Своїми новими придбаними знаннями з колегами ділилися завідувач сектором охорони та захисту лісу Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Сергій Дмитрук, головний лісничий ДП “Київський лісгосп” Юрій Гринченко, інженер охорони та захисту лісу ДП “Вищедубечанський лісгосп” Ігор Демидась.

У нараді взяв участь начальник Управління Олексій Бойко. Він наголосив на необхідності впровадження міжнародного досвіду у боротьбі з лісовими пожежами.

Світлина від Людмили Шрамкової.

“…За час проведення навчального візиту було здобуто інформацію, та набуто навики для досягнення особистих та професійних якостей, і готовність генерувати власні ідеї та знаходити способи розв’язання можливих проблем при виникненні лісових пожеж…”,- наголосив Сергій Дмитрук.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.

 

Представники державної лісової охорони Київщини аналізували інформацію, проводили паралелі, робили висновки.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.

По підсумкам наради були розроблені основні кроки застосування прогресивних методик з профілактики та боротьби з лісовими пожежами.