Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

XIV звітно-виборча конференція Київської обласної ради Українського товариства охорони природи

07.04.2016 у Київській обласній раді Українського товариства охорони природи відбулась XIV звітно-виборча конференція .

На конференції були заслухані звіти та підведені підсумки роботи обласної організації , природоохоронних секцій та штабів громадського контролю. Обговорені та намічені плани роботи на 2016-2017 роки. Було відмічено, що осередки Товариства разом з державними підпраемствами, які підпорядковані Київському обласному та по м.Києву управлінню лісового та мисливського господарства, беруть активну участь у проведенні загально обласних екологічних місячників та, суботників, також проводять роз’яснювальну роботу щодо громадського руху за охорону природи України серед трудових колективів, установ, організацій.
Першочергову увагу організація приділяє еколого – виховній та
просвітницькій роботі серед населення , особливо серед молоді.

На конференції було заплановано спрямувати діяльність на подальший розвиток мережі народних університетів “Природа”, на розгляд важливих галузевих питань щодо оцінки стану природних ресурсів та довкілля. Провести практичні заходи по здійсненню громадського контролю щодо дотримання природоохоронного законодавства, поширення екологічних знань та підготовку пропозицій по природокористуванню.

Підрозділи Товариства разом з громадськими організаціями та державними установами планують здійснювати роботу по запобіганню екологічних правопорушень та захисту прав громадян на чисте довкілля.