Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Жива новорічна ялинка – це традиційно, органічно та красиво!

В Україні стартувала ялинкова кампанія. Лісівники Київщини  планують в цьому році  реалізувати близько 25 тисяч новорічних красунь (сосен та ялин). Всі бажаючи придбати ялинки за доступними цінами, в середньому від 84 грн за ялинку до 1 м, або 200-500 грн за 2-3 метрову ялинку, можуть зробити це будь-якому лісгоспі або на спеціально організованих виїзних торгівельних майданчиках.

В свою чергу, запевняємо, що ніякої шкоди лісовим насадженням у період ялинкової кампанії завдано не буде, оскільки хвойні новорічні  дерева для продажу заготовляють під час проведення освітлення (планового виду рубки для майбутніх деревостанів у хвойних молодняках лісових культур до 10 річного віку) або ж на плантаціях новорічних ялинок.

Протягом всього періоду заготівлі/реалізації новорічних дерев у лісових масивах патрулюватимуть рейдові бригади державної лісової охорони спільно з працівниками Національної поліції, а всі новорічні дерева будуть маркуватися спеціальними  засобами – паперовими етикетками або пластмасовими бирками-стяжками, що унеможливить незаконну заготівлю/збут новорічних ялинок.

З прейскурантом цін та місцями розташування торгівельних майданчиків пропонуємо ознайомитися з інформації у вкладенні:

ЦІНИ на новорічні ялинки_2019-2020рр.

Майданчики з продажу новорічних ялинок 2019-2020рр