Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Зустріч відбулась у приміщенні Держлісагентства, куди мітингувальники прибули близько обідньої пори із низкою ілюстративних плакатів та фото, – відеотехнікою

Активісти звернулися до керівництва галузі із проханням провести перевірку Миколаївського ОУЛМГ та підвідомчих підприємств.

Справа в тім, що в останні декілька місяців ситуація на Миколаївщині є вкрай напруженою через постійні акції та протести, провокаційні наклепи на керівництво лісового господарства області. За словами лісівників ситуація в Південному регіоні набула критичної точки.

Зі своєї сторони Валерій Черняков вислухавши всі проблеми та побажання активістів, пообіцяв, що правоохоронними органами буде проведена комплексна перевірка щодо виявлення всіх фактів порушення, які перешкоджають нормальному веденню лісового господарства на Миколаївщині. За результатами експертного висновку будуть вжиті заходи по відношенню до керівників лісових господарств, які чинять всупереч чинного законодавства.

Мітингуючі оцінили виступ Голови Держлісагентства схвальними викликами й висловили свою довіру новому очільнику.

На завершення Черняков пообіцяв, що в скорім часі особисто відвідає лісові господарства Миколаївської області для врегулювання конфлікту й також додав: «Наразі Вашу проблему ми візьмемо під пильний контроль й будемо намагатимуся посприяти її вирішенню в найкоротші терміни».

Прес-служба Держлісагентства України