Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

«01» та «02» вересня 2016 року відбудеться загальний аукціон з продажу необробленої деревини

Оголошення

«01» та «02» вересня 2016 року відбудеться загальний аукціон з продажу необробленої деревини лісогосподарських підприємств Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (ресурс ІV-го кварталу 2016 року).

Сесія з продажу листяних порід деревини (всі сортименти) відбудеться 01 вересня о 12.00 годині.

Сесія з продажу хвойних порід деревини (всі сортименти) відбудеться 02 вересня о 10.00 годині.

Торги проводяться в приміщенні Товарної біржі «Київська агропромислова біржа» (м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5, корп. 6 Б, 5-й поверх, торговий зал ТБ «Київська агропромислова біржа»).

Суб`єкти підприємницької діяльності та фізичні особи, що бажають взяти участь в аукціонах, подають за адресою 01004, м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5, корп. 6 Б, 5-й поверх, тел. (044) 230-95-49 такі документи:

1. Заяву на участь в аукціонних торгах.

2. Належним чином засвідчені копії Свідоцтва про державну реєстрацію підприємства або Виписки з єдиного державного реєстру юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців (юридичної особи або фізичної особи – підприємця) та установчих документів (статуту).

3. Копії довідки про взяття на облік платника податків, довідки з державного комітету статистики України та свідоцтва про реєстрацію платника податку на додану вартість (свідоцтва про сплату єдиного податку).

4. Довідка за підписом керівника суб`єкта господарювання щодо обсягів фактично переробленої необробленої деревини за попередній квартал.

5. Довіреність уповноваженим особам покупця з повноваженнями на участь в аукціоні та на підписання договорів купівлі – продажу.

6. Документ (копія платіжного доручення), що підтверджує перерахування гарантійного внеску у розмірі 5 відсотків від вартості заявлених на купівлю лотів.

Документацію з проведення аукціонних торгів та перелік деревини, що виставляється на аукціонні торги, можна одержати за адресою: м. Київ, вул. Велика Васильківська, 5, корп. 6 Б, 5-й поверх (e-mail: office@agrostock.kiev.ua), а також з офіційного веб-сайту біржі www.visnik.kiev.ua.

Прийом заявок на загальний аукціон (ресурс ІV-го кварталу 2016 року) завершується 30 серпня 2016 року о 15.00.

Аукціонний Комітет з організації та проведення аукціонних торгів з продажу
необробленої деревини.