Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

19 квітня 2018 року у рамках проведення двомісячника благоустрою населених пунктів Вишгородського району, акцій «Посади своє дерево», «Зробимо Україну чистою» та Дня довкілля, що відзначається щорічно 21 квітня, колектив Вишгородської районної державної адміністрації прибрали територію Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» у Нових Петрівцях.

Світлина від Вишгородська районна державна адміністрація.
Участь у весняній толоці взяли голова адміністрації Вячеслав Савенок, перший заступник голови Олександр Устименко (Александр Устименко), заступник голови Марина Мельник Marina Spiridonova-Melnik, керівник апарату Вікторія Потапенко , керівники та працівники структурних підрозділів адміністрації.

Світлина від Вишгородська районна державна адміністрація.
Спільними зусиллями на території музею було висаджено алею з 150 саджанців, прибрано 5 га території та зібрано і вивезено 500 пакетів опалого листя.

Світлина від Вишгородська районна державна адміністрація.
Висловлюєму подяку за організацію акції на території музею директору Національного музею-заповідника «Битва за Київ у 1943 році» Івану Віковану та ДП «Київська лісова науково-дослідна станція», Дніпровсько-Тетерівське державне лісомисливське господарство, ДП “Вищедубечанський лісгосп” та ДП «Димерське лісове господарство» за надання саджанців.

Світлина від Вишгородська районна державна адміністрація.
Тож музей готовий приймати відвідувачів на заходи до Дня пам’яті та примирення і перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.
#Зробимо_Україну_чистою #Посади_своє_дерево #Вишгородський_район#ВишгородськаРДА