Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

19 липня 2016 року т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич з робочим візитом відвідала Дніпропетровщину

19 липня 2016 року т.в.о. Голови Державного агентства лісових ресурсів України Христина Юшкевич з робочим візитом відвідала Дніпропетровщину.

Під час візиту вона провела зустріч з керівництвом області, взяла участь у нараді з працівниками Дніпропетровського обласного управління лісового та мисливського господарства, відвідала Новомосковський та Новомосковський військовий лісгоспи.

Серед основних тем обговорювалися питання розвитку лісової галузі, здійснення протипожежних заходів у лісах області та інші.

«Існує проблема фінансування лісової галузі південно-східних регіонів України. І це питання є одним з першочергових для вирішення. На Дніпропетровщині, де лише 5% території зайнято лісом, і він здебільшого рукотворного походження, зелені насадження особливо цінні та важливі. Їх не лише потрібно зберегти, а й збільшувати їх площу», – наголосила Христина Юшкевич.

Т.в.о. Голови Держлісагентства також зазначила, що необхідно створити рівні умови для роботи фахівців лісової галузі в усіх областях України.

Прес-служба Держлісагентства