Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Білоцерківський лісгосп”.

Лісівники – часті гості Ставищенського районного краєзнавчого музею. З метою екологічного виховання молоді ними у музеї 9 вересня 2016 року створена зала природи, у якій лісівники разом з музейними працівниками та членами учнівського лісництва проводять екскурсії, різнопланові заходи, спрямовані на збереження лісу.
Світлина від Олени Берідзе.
У цих заходах приймають участь і керівники району з якими у Ставищенських лісівників налагоджена активна співпраця.
Слід також зазначити, що зі створенням зали природи екскурсантів у музеї збільшилось на 25 %. Лісівники Ставищенщини доклали максимум зусиль, щоб природнича зала стала справжньою школою по вихованню достойної зміни лісівникам, живою лабораторією з безліччю неймовірно цікавих експонатів по оволодіванню знаннями, правилами та навичками ощадливого користування природних ресурсів, їх збереження.
Нещодовно Ставищенський районний краєзнавчий відвідав кандидат сільськогосподарських наук, професор, член-кореспондент ЛАНУ, відмінник лісового господарства України, відмінник народної освіти України, Заслужений лісівник України, член президії Товариства лісівників України В.М. Маурер, який залишав музей з відчуттям щирого захоплення під побаченого.
Світлина від Олени Берідзе.
Сьогодні до музею завітали працівники наукової частини державного підприємства «Київська науково-дослідна станція» Українського НДІ , одного з центральних в системі лісового господарства та агролісомеліорації імені Г.М.Висоцького. Отримавши позитивні враження, насолодившись спогляданням цікавих експонатів, особливо лісівної тематики, залишили схвальний відгук у «Книзі відгуків музею».
М.П.Савущик – старший науковий співробітник ДП «Київська лісова науково-дослідна станція» був приємно здивований злагодженою співпрацею працівників Ставищенського лісництва ДП «Білоцерківський лісгосп» з музейними працівниками, Г.А. Шлончак – кандидат с.-г.наук зазначив, що дуже добре, коли працівники Ставищенського лісництва так дбають про популяризацію лісівної справи, долучаючи до неї молодь та жителів району.
Звичайно, всі щиро дякували за оглядову екскурсію музейним працівникам.
Як директор закладу, я щиро дякую працівникам Ставищенського лісництва Державного підприємства «Білоцерківське лісове господарство» , працівникам ДП “Білоцерківський лісгосп” – це люди, які мають глибоку повагу і високий авторитет у жителів Ставищенського району; люди, які стоять на сторожі гармонії і порядку в лісовому господарстві; люди, які щиро віддані лісовій справі ; люди, які своєю працею і турботою сприяють збереженню лісу та його примноженню; люди, які не просто люблять, бережуть і рятують ліс, а й навчають це робити інших, залучаючи до своєї праці учнівську молодь та небайдужих громадян.
Директор
Ставищенського районного
краєзнавчого музею
Олена Берідзе