Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Білоцерківський лісгосп”. Ставищенське лісництво чекає на туристів!!

Територія Ставищенського лісництва досить велика з цікавими і прекрасними місцями. Тому надзвичайно активізувався попит учнівської молоді Ставищенського району  на екскурсії екологічного характеру і працівникам Ставищенського лісництва ДП «Білоцерківське лісове господарство» у період з червня і до середини липня довелось нелегко, адже окрім своєї основної роботи, лісівники займались екскурсіями  по території організації.

 

Світлина від Людмили Шрамкової.

Світлина від Людмили Шрамкової.

230 школярів отримали незабутні враження від побаченого та почутого. Милувались видами декоративних рослин, з задоволенням допомагали лісівникам висаджувати квіти для естетичної окраси території лісництва.  Екскурсії по підприємству проводили лісничий Ставищенського лісництва В.Й.Курко разом з працівниками Ставищенського районного краєзнавчого музею.

 

Світлина від Людмили Шрамкової.

 

Зачарувала дітей екологічна стежка, де діти поглибили свої знання про флору та фауну місцевої території, ознайомилися з основами лісівництва. Гарному настрою дітвори сприяли під час екскурсій ігри пізнавального характеру, а ліс, наповнений пахощами квітів, додавав екскурсіям казковості.

Світлина від Людмили Шрамкової.

Зазначу, що територія Ставищенського лісництва останнім часом дуже вабить туристів з різних місць України і не тільки, тому що саме лісництво має дуже цікаву історію, а ми, лісівники, сприяємо його популяризації, як одного з привабливих туристичних об»єктів Ставищенського району та з метою розвитку інтересу до лісогосподарської праці.

То ж чекаємо на всіх бажаючих ознайомитись з природними ландшафтами, лісовими насадженнями, а головне – отримати позитивні емоції !

Лісничий Ставищенського лісництва

ДП «Білоцерківське лісове господарство»

В.Й.Курко

Детальніше https://www.facebook.com/photo.php?fbid=621120811620149&set=pcb.2109264739360955&type=3&theater&ifg=1