Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Білоцерківський лісгосп”. Участь в обласному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

10 та 11 травня на базі Дзвінківського навчально-науково-виробничого центру  Національного Університету біоресурсів і природокористування України “Боярської ЛНДС” за ініціативи Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства  та Центру творчості дітей та юнацтва Київщини пройшов обласний етап Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

ДП «Білоцерківський лісгосп» на зльоті юних лісівників був представлений двома командами: Розкішнянським учнівським лісництвом (при Ставищенському лісництві) та Шкарівським учнівським лісництвом (при Томилівському лісництві).

Програма дводенного зльоту включила в себе виставку-презентацію кожного учнівського лісництва, захист науково-дослідницьких робіт, висвітлення їх виробничої діяльності, екологічні вікторини та культурно-розважальну програму. По закінченню зльоту юні лісівники на території Дзвінківського навчально-науково-виробничого центру  висадили алею миру, отримали подяки, грамоти та подарунки. Команда Розкішнянського учнівського лісництва виборола 3 місце  за результатами проведених змагань на обласному етапі Всеукраїнського зльоту учнівських лісництв.

Опубліковано Людмилою Шрамковою 14 травня 2018 р.