Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Бориспільський лісгосп”

Сьогодні ДП “Бориспільський лісгосп” відвідали начальник Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства Олексій Бойко та перший заступник начальника управління Руслан Гузенко.

На протязі дня Олексій Леонідович зустрічався зі спеціалістами різних рівнів та спілкувався на виробничі теми.

Директор лісгоспу Олександр Коренєв, головний лісничий Анатолій Гусак, інженери та спеціалісти прозвітували про стан, основні напрямки, фінансово-економічні показники та сьогодення роботи підприємства.

Наступним етапом в роботі був огляд різновікових лісових культур у Вишеньківському лісництві, обговорення методів, схем садіння, здійснення доглядів. Начальник Київського обласного та по м. Києву УЛМГ позитивно оцінив роботу з лісокультурного виробництва та лісорозведення та наголосив на постійному контролі всіх етапів виробництва.

Олексій Леонідович висловив подяку лісівникам за сумлінну та самовіддану працю. Зазначив, що в сучасних економічних умовах результативність роботи підприємства залежить від кваліфікації та рівня підготовки кадрів. Тому робота по підвищенню професійних знань та навичок є запорукою розвитку підприємства та досягнення намічених планів.

Детальніше www.facebook.com/photo.php