Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Відбулась нарада з керівниками шкільних лісництв

Відбулась нарада з керівниками шкільних лісництв

07 червня 2017 року, під головуванням першого заступника начальника управління Гузенка Руслана Володимировича, у Київському обласному та по м. Києву УЛМГ відбулась нарада з керівниками шкільних лісництв щодо проведення обласного зльоту шкільних лісництв Київщини.
Серед запрошених були представники закладів освіти на базі яких працюють школярі, директор центру творчості дітей та юнацтва Київщини Нестерук Тамара Василівна, спеціалісти державних лісогосподарських підприємств, відповідальні за роботу з учнями.
На нараді відбувся відкритий діалог між колегами та однодумцями. Були презентовані потенціал, досягнення, плани розвитку, обговорені проблеми у роботі та потреби шкільних лісництв.
У процесі спілкування освітянами та лісівниками, було прийняте рішення восени провести проміжний етап підготовки – у форматі конференції, де освітяни та учні зможуть зустрітися для обміну досвідом, а навесні, другим етапом, як підсумок проведеної роботи, стане проведення обласного зльоту.
Наприкінці наради Тамара Василівна Нестерук вручила подяки ” За сумлінну працю та вагомий внесок у розвиток природоохоронної діяльності” кращим керівникам учнівських лісництв.

Детальніше www.facebook.com/photo.php