Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Фастівський лісгосп”

18 січня, на запрошення голови  Дмитрівської сільської ради Павла Стеблівського, представники Фастівського лісгоспу: головний лісничий Леонід Прокопюк, головний економіст Валентина Колодзейська, начальник лісогосподарського відділу Валерій Закружний та помічник лісничого Фастівського лісництва Олексій Шут відвідали сесію сільської ради, де одним із пунктів розглядалося питання щодо діяльності ДП «Фастівський лісгосп».

Леонід Никифорович ознайомив присутніх із запланованими лісогосподарськими заходами на 2018 рік в лісовому фонді, на території Дмитрівської сільської ради, пояснив принцип планування і призначення рубок, розповів про основні види діяльності підприємства, досягнення, перспективи розвитку та проблеми, які приходиться вирішувати в ході роботи. Більш детально він зупинився на інформації про найбільший виклик для лісівників на сьогоднішній день – масове висихання соснових насаджень, що набуло вже міжнародних масштабів, причини та наслідки цього екологічного лиха.

Крім того, працівники лісгоспу дали вичерпні відповіді на всі запитання місцевих жителів про діяльність та особливості роботи підприємства.

Наприкінці зустрічі Леонід Никифорович обіцяв врахувати побажання громади села та подякував за змістовну зустріч.