Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Іванківський лісгосп”. Семінар-тренінг на тему «Досвід Лісової Служби США з попередження, особистої безпеки та гасіння лісових пожеж у зонах радіоактивного забруднення та перспективи його використання пожежними підрозділами Іванківського району».

14.11.2017 року на базі ДП «Іванківський лісгосп» відбувся семінар-тренінг на тему «Досвід Лісової Служби США з попередження, особистої безпеки та гасіння лісових пожеж у зонах радіоактивного забруднення та перспективи його використання пожежними підрозділами Іванківського району».

Метою семінару-тренінгу було ознайомлення особового складу пожежних підрозділів відомчої пожежної охорони ДП «Іванківський лісгосп» та регіонального підрозділу ДСНС України у Іванківському районі з сучасним станом пожежної небезпеки у лісах на прикладі України та США, новими технологіями попередження та гасіння пожеж, забезпечення особистої безпеки пожежних, новими законодавчими ініціативами щодо удосконалення міжвідомчої взаємодії під час гасіння великих пожеж та особливостями охорони лісів від пожеж у зонах радіоактивного забруднення.

Участь у заході взяли Зібцев С.В. – директор Регіонального Східноєвропейського центру моніторингу пожеж,ННІ лісового і садово-паркового господарства, НУБіП України; Наулік Л.Р. – відділ охорони і захисту лісу Державного агентства лісових ресурсів України; Підгурний Д.О. – заступник начальника Головного управління по зоні відчуження та зоні безумовного (обов’язкового) відселення Головного управління ДСНС України в Київській області; Білоус В.П. – Державне спеціалізоване лісозахисне підприємство «Київлісозахист», Дмитрук С.М. – відділ охорони і захисту лісу Київського обласного та по м.Києву УЛМГ; Лісняк А.А. – начальник кафедри пожежної тактики та аварійно-рятувальних робіт Національного університету цивільного захисту України; Головач О.М. – начальник Іванківського районного сектору ГУ ДСНС України у Київській області; інженери лісогосподарського відділу, начальник ЛПС, лісничі підрозділів ДП «Іванківський лісгосп» на чолі з головним лісничим підприємства Баришпольцем Л.П. та інші. Семінар-тренінг пройшов у конструктивному руслі, у вигляді доповідей, дискусій, роботи в групах, щодо обговорення ключових проблем охорони лісів від пожеж, рекомендацій щодо поточного стану професійної підготовки фахівців, посилення міжвідомчої взаємодії під час гасіння пожеж.

Організатор семінару-тренінгу: Регіональний Східноєвропейський центр моніторингу пожеж за підтримки Лісової Служби США.

Адміністрація лісгоспу

Детальніше www.facebook.com/ivankivlis/photos/pcb.1785331538426104/1785330675092857/