Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Іванківський лісгосп” В гостях у лісніків

В ГОСТЯХ У ЛІСНИКІВ
Пр. інженер з лісових культур
ДП «Іванківський лісгосп», Нечипоренко Н.О.

В рамках Акції «Майбутнє лісу в твоїх руках» в підрозділах нашого підприємства проводяться різні заходи, спрямовані на виховання у підростаючого покоління шанобливого ставлення до природи. З цією метою лісники Обуховицького лісництва запросили до себе, під час весняних канікул, учнів Обуховицького НВО.
Лісничий Обуховицького лісництва Ковалевський В.М. разом з лісниками Пацкан В.В. та Руденко С.П. показали дітям, як вирощуються декоративні саджанці в теплиці, розказали і показали з якого малого сіянця може вирости могутнє дерево.
Помічник лісничого Даниленко В.В. розповів дітям про важливість дотримання чистоти в лісі, про правила поведінки в лісі, про важливість збереження і примноження зеленого скарбу. Особливо наголосив на тому, що гуляючи лісом, не можна збирати та їсти невідомі гриби, ягоди тощо.
Екскурсія і розповіді лісників дуже сподобалися учням і запам’ятаються надовго. А ми в свою чергу прагнемо якнайбільше розповідати молодому поколінню про ліси і їх важливе значення для суспільства. Чим більше населення знатиме про ліс, тим свідоміше дбатимуть та оберігатимуть зелені насадження!!!

Детальніше www.facebook.com/photo.php