Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Фастівський лісгосп” Акція триває

У Фастівському лісгоспі естафету проведення акції «Майбутнє лісу у твоїх руках!»
перейняло Снітинське лісництво.
Хоча погода не радувала теплом, але захід зібрав чимало людей.
Першими виявили бажання садити дерева працівники центральної садиби ДП «Фастівський лісгосп» – люди, які щодня докладають багато зусиль для успішної діяльності підприємства, але яким не часто випадає нагода виїхати безпосередньо в ліс і долучитися до створення лісових культур.
На запрошення лісничого Снітинського лісництва Віктора Глабая відгукнулися і голови сільських рад: Малоснітинської – Віктор Литвин, Дідівщинської – Ольга Черепенчук, Мотслобідської – Євгеній Осадчий, Пришивальницької – Василь Хоменко.
Звичайно що не обійшлося і без головних учасників акції – вихованців Снітинського учнівського лісництва та лісової охорони.
Перед початком заходу з вітальним словом до присутніх звернулися керівник підприємства Олег Чемерський, головний лісничий Леонід Прокопюк та лісничий Віктор Глабай, які надихнули присутніх на плідну працю і побажали їм отримати побільше позитивних емоцій. Привітали учасників акції і юні лісівники. Вони підготували невеличкий виступ, чим додали гарного настрою.
Напевне сама природа відчула настрій працюючих, бо незабаром порадувала сонечком і учасники акції спільними зусиллями легко підкорили ділянку.
По закінченні роботи, головний лісничий запросив усіх прийти на це місце через років десять та полюбуватися результатом своєї праці.

Детальніше www.facebook.com/photo.php