Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Київський лісгосп”. РЕКРЕАЦІЙНИЙ ПУНКТ “БІЛЯ ПЛАХТЯНКИ”

Людина, як і будь-яка інша жива істота на планеті Земля, має своє середовище проживання, яке забезпечує і обумовлює функціонування, розвиток її біологічної, природної основи і сукупності складових її соціальної сутності.
Саме тому, зважаючи на заурбанізованість та постійну зайнятість, ми постійно прагнемо до колиски людства – до лісу. Його сутність – це спокій, його окраса – це тиша, його багатство – це вічність (зі слів великих…).

Світлина від ДП Київський лісгосп.
Однак, все частіше бажання відпочити та набратися нових життєвих сил приносить лісу біду: засмічення, лісові пожежі, незаконні рубки… Люди втратили відчуття відповідальності за збереження навколишнього природного середовища.

Світлина від ДП Київський лісгосп.
З метою організації відпочинку місцевих жителів та гостей села Плахтянка, а також з виховною метою, у кварталі 46 виділ 13 Плахтянського лісництва ДП «Київський лісгосп» облаштовано рекреаційний пункт «Біля Плахтянки». Тут можна ознайомитися з флористичним різноманіттям лісу, видами їстівних та отруйних грибів, прочитати та запам’ятати як потрібно себе поводити в лісі під час відпочинку, а також просто насолодитися гармонією лісу, посидівши під кронами дерев.
Ласкаво просимо!!!

Світлина від ДП Київський лісгосп.

пров. інженер ОЗЛ ДП «Київський лісгосп»
Наумчук В.А.