Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Тетерівський лісгосп”. ТРИМАЄМО ПЛАНКУ!

Зараз майже щодня новини по телебаченню та в пресі рясніють страшними сюжетами про масштабні пожежі по всьому світу. Незначне глобальне потепління на планеті вже приносить сумні результати неправильної діяльності людства на нашій планеті.

Лісівники ДП «Тетерівський лісгосп» в цей період прикладають максимум зусиль щоб не трапилась подібна трагедія в підконтрольному нам державному лісовому фонді: йде постійне відеоспостереження за лісом, організовано цілодобове чергування протипожежної команди лісгоспу, приведена в повну бойову готовність вся протипожежна техніка та обладнання, регулярно проводяться тренування лісопожежних команд, в пожежонебезпечний період заборонено любе спалювання порубкових решток  і взагалі використання відкритого вогню в лісі.

На жаль, трапляються випадки загорянь. Причиною пожеж є, в основному, покинуті непогашені вогнища і сигаретні недопалки. Відпрацьована роками в лісгоспі організація виявлення і гасіння пожеж не дає «червоному півню» розгулятись і завдати матеріальної шкоди в лісі.

В котрий раз закликаємо всіх відвідувачів зелених насаджень бережливо відноситись до національного багатства – лісу.  В пожежонебезпечний період в лісі не розпалюйте  багаття, не кидайте на землю непогашені цигарки і не дозволяйте це робити іншим. Тримаємо разом планку – без пожеж в лісі!

Нагадуємо цілодобовий номер телефону лісової охорони ДП  “Тетерівський

лісгосп” – 067-215-33-62, можна і на 101, нас повідомлять.

Будемо вдячні за співпрацю!

Адміністрація ДП «Тетерівський лісгосп»