Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Тетерівський лісгосп”.

Праця і відпочинок-необхідні складові процесу людської життєдіяльності. При тривалій, виснажливій і одноманітній роботі людина відчуває  втому. Тому виникає потреба відновити працездатність, поповнити баланс сил, набути нового творчого потенціалу.

Світлина від Київське обласне управління лісового та мисливського господарства.

В селищі Пісківка, що  на Київщині, є мальовниче місце, яке розташоване в лісі біля маленької водойми. З давніх-давен воно несло людям, які відвідували його, мир і гармонію в серця. Жителі селища називають його  «Миру-мир».

Світлина від Київське обласне управління лісового та мисливського господарства.

Із незапам’ятних часів людина користувалася дарами лісу, його харчовими продуктами. А ця місцина багата на гриби та ягоди. Люди постійно збираються щоб відпочити там.

Світлина від Київське обласне управління лісового та мисливського господарства.

ДП «Тетерівськи лісгосп» є невідємною  складовою  Пісківської громади. І часто створює рекреаційні місця для жителів селища. Так по ініціативі директора лісгоспу Гоцуляка Дмитра Степановича,  працівниками Пісківського лісництва, було реконструйовано  місце рекреації в урочищі «Миру – Мир».

 

Пісківськими лісівниками було власноруч встановлено дві альтанки, кемпінгово типу, із столами і лавами. Для того, щоб перебування і відпочинок був комфортнішим там є відведене місце для розведення багаття та мангали.

Запрошуємо всіх відвідати оновлене місце рекреації.

ЗАКЛИКАЄМО дотримуватись елементарних правил безпеки життя і користування вогнем, не залишати сміття. Результат людської діяльності повинен бути направлений на збереження та відновлення духовного і матеріального оточення. Бережіть природу і шануйте працю лісівників!

Дякуємо за розуміння.

 

Помічник лісничого Пісківського лісництва Іван Гресько.