Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Макарівський лісгосп”

Успішний виступ юних лісівників.

Нещодавно, в Макарівському РБК, в рамках відбірного туру обласного конкурсу «Обери майбутнє», було проведено змагання учнівських команд КВК. Головними завданнями конкурсу є виявлення, розвиток і підтримка обдарованої молоді та популяризація серед учнів актуальних професій та спеціальностей. Команди шкіл району змагались між собою, намагаючись в дотепній гумористичній формі презентувати глядачам обрану професію, показати її важливість для суспільства в умовах сьогодення.

В даному конкурсі взяла участь і команда Комарівського НВО, складена виключно з вихованців місцевого учнівського лісництва. Звичайно ж юні природолюби презентували на творчому змаганні професію – лісівник. Хлопці та дівчата назвали свою команду «Штиль», але не в честь німецької бензопили, як дехто майбуть подумав, так в нашій місцевості в народі зветься відомий кожному меч Колесова, знаряддя без якого не обходиться майже жодна посаджена ділянка лісу.

На кожному етапі команда лісівників виступила яскраво, злагоджено та завзято. Під час візитки – презентації команда ознайомила присутніх у залі зі своєю назвою, девізом та метою свого сьогоднішнього виступу, а на закінчення подарувала запальний сучасний танець з використанням несподіваного, як для танців, інвентарю – тих самих мечів Колесова. Основний змагальний етап – презентація обраної професії.
Тут школярі з добрими жартами, а іноді і гострим гумором, доносили до глядачів значимість професії лісівника у справі збереження та примноження лісів, боротьбі з лісопорушниками та браконьєрами та ін. Завершував змагання конкурс капітанів з випробуванням їх кмітливості та почуття гумору, котрий блискуче виграла капітан «Штиля». Наслідком вдалого виступу команди стало високе друге місце в загальному заліку, серед більше десятка колективів. Слід згадати, що формою та спеціальним реквізитом для виступу команду забезпечили шефи з Комарівського лісництва.

Адміністрація ДП «Макарівський лісгосп» вітає з гарним виступом юних лісівників з команди «Штиль», а саме, Фролкову Дашу, Кратенків Сашу та Ніну, Забаву Романа, Борук Христину, Богданенка Влада, Кононенко Настю, Літвінчук Машу, Сичевську Віку, Порохницьку Настю (капітан) та керівника команди Кондрацьку Ольгу Анатоліївну. Бажаємо вам колеги майбутніх перемог та творчих наснаг.

Адміністрація ДП «Макарівський лісгосп»