Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП «Макарівський лісгосп». Маємо потужний потенціал! Представники учнівського лісництва у складі команди КВК “ШТИЛЬ” з Комарівки цього річ стали призерами районних змаганнь Клубу веселих та кмітливих!

Нещодавно з метою виявлення, розвитку і підтримки обдарованої молоді, популяризації актуальних професій та спеціальностей, в рамках відбірного туру обласного конкурсу “Обери майбутнє” у Макарівському районному будинку культури відбулися змагання команд Клубу веселих та кмітливих (далі – КВК) серед шкільної молоді Макарівського району.

В конкурсі взяла участь талановита молодь команди КВК “ШТИЛЬ”, Комарівського НВО, до складу якої ввійшли представники учнівського лісництва “Лісові дзвіночки”, яке функціонує на базі цього ж закладу освіти.

У підсумку наші діти стали бронзовими призерами цьогорічного заходу!

На кожному етапі змагань команда КВК виступала весело і кмітливо, яскраво, завзято та злагоджено. В репертуарі команди було багато доброго, а іноді і гостренького гумору, на лісову тематику, пісень, запальних танців, використовувалися елементи одягу, робочого інвентарю, які притаманні професії лісівника. За кількістю оплесків в залі комарівчани були безперечними чемпіонами !!!

Нагадаємо, що минулого року ми також вітали цю команду з призовим місцем на районному конкурсі КВК серед навчальних закладів “Обери майбутнє”.

Адміністрація ДП “Макарівський лісгосп” вітає з гарним виступом юних лісівників, а саме: керівника команди Кондрацьку Ольгу Анатоліївну, Порохницьку Настю (капітан), Фролкову Дашу, Забаву Романа, Борук Христину, Літвінчук Машу, Сичевську Віку, Перепадю Сашу, Бернацьку Дарину, Бернацьку Леру, Литвинчук Юлю.

Бажаємо вам колеги, майбутніх перемог та творчої наснаги!

Адміністрація ДП “Макарівський лісгосп”.