Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Ржищівський лісгосп”.

Пилорами LT40 компанії Wood-Mizer одні з найпопулярніших стрічкових пилорам в світі. Саме цю пилораму отримало державне підприємство «Ржищівське лісове господарство». Дана пилорама була передана з балансу на баланс від ДП «Вищедубечанський лісгосп» у квітні 2018 року. Працівниками ДП «Ржищівське лісове господарство» було проведено ряд робіт по установці для подальшого введення в експлуатацію. Wood-Mizer LT40 була запущена 3 травня 2018 року у Маслівському лісництві.
Високонадійні і перевірені в роботі пилорами Wood-Mizer LT40 давно експлуатується на деревообробних підприємствах. Як правило, подібний верстат використовується на виробничих циклах, розрахованих на максимум продуктивності і високу якість виготовлених пиломатеріалів.
Позиціонування пильного вузла здійснюється за допомогою електромеханічного приводу з центрального пульта управління.

Пилорами LT40 компанії Wood-Mizer одні з найпопулярніших стрічкових пилорам в світі. Саме цю пилораму отримало державне підприємство «Ржищівське лісове господарство». Дана пилорама була передана з балансу на баланс від ДП «Вищедубечанський лісгосп» у квітні 2018 року. Працівниками ДП «Ржищівське лісове господарство» було проведено ряд робіт по установці для подальшого введення в експлуатацію. Wood-Mizer LT40 була запущена 3 травня 2018 року у Маслівському лісництві.Високонадійні і перевірені в роботі пилорами Wood-Mizer LT40 давно експлуатується на деревообробних підприємствах. Як правило, подібний верстат використовується на виробничих циклах, розрахованих на максимум продуктивності і високу якість виготовлених пиломатеріалів.Позиціонування пильного вузла здійснюється за допомогою електромеханічного приводу з центрального пульта управління.

Опубліковано Владиславом Боцвіним 10 травня 2018 р.

Детальніше https://www.facebook.com/groups/1406801776033281/permalink/1755928887787233/