Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Тетерівський лісгосп”.

Нарешті до нас прийшла метеорологічна весна. В минулому лишились похмурі зимові дні і теплі сонячні промені зігріли землю. І хоч у лісі місцями ще лежить сніг, в Державному підприємстві  «Тетерівське лісове господарство» розпочались весняні лісокультурні роботи.

Всього планується заліснити 247,3 га зрубів,  в тому числі близько 110 га поточного року.  Також планується провести сприяння природному поновленню на площі 43,8 га.

Загалом в розсадниках ДП «Тетерівський лісгосп»  було вирощено  4,1 млн. шт. стандартного посадкового матеріалу, з яких сіянці сосни звичайної – 3,5 млн. шт. Тож садивним матеріалом лісгосп забезпечений в повній мірі.

На відновленні лісу задіяно 180 робітників на умовах цивільно-правового договору на роботах по викопуванню сіянців та створенню лісових культур. Безпосередніми організаторами робіт на місці створення нових насаджень є працівники державної лісової охорони лісгоспу.

Лісгосп в необхідній кількості забезпечений транспортом, для підвезення робітників та садивного матеріалу.

Сподіваємось, що погодні умови цієї весни будуть сприятливими і дозволять реалізувати всі плани по створенню нових лісів та забезпечать високу приживлюваність висаджених рослин.

 

Адміністрація