Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Тетерівський лісгосп”. Підготовка до участі в Світовій першості.

Світлина від Людмили Шрамкової.

З 10 по 19 травня на базі ДП «Тетерівський лісгосп» Київського обласного та по м. Києву управління лісового і мисливського господарства проходили тренувальні збори команди України для участі у 33-му Світовому чемпіонаті вальників лісу, який проводиться Міжнародною асоціацією вальників лісу. Цього року він проводитиметься з 2 по 5 серпня у Норвегії в м. Ліллегаммер. Перед тренерським штабом у складі Рибака О.В., Каленіченка В.В. та Комарицького І.А. стояло непросте завдання відібрати кращих з кращих спортсменів, які представлятимуть нашу державу на майбутньому чемпіонаті. У відбіркових зборах взяли участь призери регіональних та республіканських змагань різних років, як професіонали так і юніори, а саме: Домашкін С.А., Домашкін І.С., Журавель С.В., Кухта Р.В., Сидоренко О.В., Слюсарчук В.В., Комарицький І.А., Савчук А.М., Рибак В.В.

В ході тренувань спортсмени відточували свою майстерність у п’ятьох традиційних етапах конкурсу – звалюванні дерева, заміні пильного ланцюга, обрізуванні сучків та розкряжуванні стовбура комбінованим і точним різами. Спостерігаючи за учасниками зборів було видно, що вони усвідомлюють що суть зборів полягає у відборі до збірної кращих з кращих, які своїми виступами на світовому чемпіонаті формуватимуть  імідж держави. Тому  під час виконання вправ вони зовсім не конкурували між собою, а навпаки всім своїм колективом аналізували результати кожної вправи, спільними зусиллями формуючи скарбницю досвіду, яка допомагатиме обраним спортсменам на різних етапах Світової першості.

Учасники зборів разом з тренером Каленіченком Володимиром Вікторовичем та директором ДП «Тетерівський лісгосп» Гоцуляком Дмитром Степановичем.

Відбіркові збори закінчились, попереду найскладніше – виступ на Світовому чемпіонаті. Тож побажаємо нашим спортсменам міцного здоров’я, незламного духу, натхнення та витримки на шляху до перемоги.

 

Адміністрація ДП «Тетерівський лісгосп»