Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

ДП “Вищедубечанський лісгосп”

ЧЕРГОВА АТЕСТАЦІЯ ПРАЦІВНИКІВ
26 грудня 2017 року під головуванням директора ДП «Вищедубечанський лісгосп» Михайла Головецького та головних спеціалістів на виконання наказу від 09.11.2017р. № 68-К «Про проведення атестації працівників керівного складу та професіоналів підприємства» було проведено атестацію 7 працівників, а саме: бухгалтера лісгоспу, помічників лісничого, старших майстрів та майстрів лісу.

Головними спеціалістами лісгоспу були розроблені питання за всіма основними напрямками господарської діяльності підприємства, зокрема: лісонасіннева справа, лісовідновлення в умовах Полісся, ведення лісового господарства, рубки догляду за лісом, електронний облік лісопродукції, ведення касових операцій підприємства тощо. Велика увага приділялась практичним аспектам роботи: складанню протоколів про лісопорушення, відмежування лісосік та натурному оформленню ділянок згідно ДСТУ, визначення технічної якості заготовленої деревини, правила відпуску деревини.

Підбиваючи підсумок проведеної атестації директор ДП “Вищедубечанський лісгосп” Михайло Головецький підкреслив, що в цілому працівники підприємства показали непогані знання з питань ведення лісового господарства, але ці знання необхідно постійно вдосконалювати та йти в ногу з часом.