Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Хороші здобутки юних лісівників

Президія всеукраїнської ради Товариства лісівників України розглянула підсумки оголошеного нею,за погодженням з колегією Держлісагенства України, галузевого конкурсу 2014 року на краще учнівське лісництво і постановляє: за високий рівень профорієнтаційної роботи і допомогу лісогосподарському виробництву надати заохочувальні подарунки на суму 1000 грн. Веприцькому учнівському лісництву при ДП « Фастівське лісове господарство» Київського ОУЛМ Г та Веприцькій ЗОШ І-ІІІ ступенів. Веприцьке учнівське лісництво створене у 2006 році на базі Веприківського лісництва.

Це не перші досягнення лісівників в такому конкурсі. Під керівництвом досвідченого педагога Коноваленко Наталії Володимирівни у лісництві займається 22 вихованці. шкільне лісництво щорічно проводить ряд природоохоронних заходів.

Для дослідницько-експерементальної роботи у лісгоспі закріплено 0,2 га землі за учнівськими лісництвами.
Для проведення ж практичних занять (посадка та доповнення лісових культур, догляд за лісовими культурами, догляд за декоративною шкілкою і т.д.) щороку виділяється різна площа.

ДП «Фастівський лісгосп» завжди відкритий для того аби забезпечити подальший розвиток учнівських лісництв та проводити роботи з молоддю