Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Міжнародна виставка обладнання та технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості – LISDEREVMASH ‘2014

30 вересня о 11:00 в Міжнародному виставковому центрі (за адресою Броварський просп.,15, павільйон №3) відкривається 13-а Міжнародна виставка обладнання та технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості – LISDEREVMASH ‘2014. Виставка відбудеться за сприяння Європейської федерації виробників деревообробного обладнання EUMABOIS та за підтримки Державного агентства лісових ресурсів України, Української асоціації постачальників деревообробного обладнання «УАДО». LISDEREVMASH ‘2014 триватиме до 3 жовтня.

В експозиції буде представлене лісопильне обладнання, верстати для виробництва меблів, інструменти, а також технології виготовлення деревного біопалива та твердопаливні котли.

В числі учасників виставки LISDEREVMASH ‘2014 – провідні українські підприємства та представництва іноземних компаній. Свою продукцію та послуги тут представлять: AKZO NOBEL, BRUKS Group, FELDER GROUP УКРАЇНА, I.C.K. ІНЖИНІРИНГ, LEITZ ІНСТРУМЕНТИ УКРАЇНА, LEUCO, MOST-УКРАЇНА, POLYTECHNIK, МОТОР СІЧ, МАРКЕТЛІС, РОЙЕК-ЛЬВІВ, СТАНКОДНІПРО та багато інших.

LISDEREVMASH ‘2014 охопить цілий комплекс устаткування й матеріалів для виробництва меблів та виробів з деревини. Всі експонати будуть включені у три виставкові експозиції.

В рамках розділу WoodMachinery можна побачити верстати для первинної та вторинної деревообробки, електроінструмент для лісового господарства та присадибних ділянок.

Секція FurniTech охоплює обладнання та інструмент для меблевої промисловості – розкрою, свердління, торцювання і облицювання деревостружкових плит, а також комплектуючі для виробництва меблів, вікон і дверей, клеї, лакофарбові матеріали та багато іншого.

У розширеній експозиції WoodEnergy будуть представлені опалювальні котли на твердому біопаливі, рішення для утилізації деревних відходів, обладнання для виготовлення та пакування деревних гранул, пелет і брикетів, печі для сушіння деревини.

Головне завдання виставки LISDEREVMASH – сприяти розвитку деревообробної галузі та впровадженню інноваційних ресурсо- та енергозберігаючих технологій на вітчизняних підприємствах. Тому щорічно виставка стає майданчиком для демонстрації новинок, орієнтованих на український ринок. Цього року компанії представлятимуть як удосконалені верстати із використанням найсучасніших технологій, так і спрощені, модифіковані версії обладнання для підприємств з невеликим бюджетом.

Невід’ємною частиною виставки LISDEREVMASH є ділова програма, в ході якої фахівці можуть отримати корисну інформацію та обговорити актуальні питання галузі.

Цього року програма включатиме семінар на тему «Законодавство ЄС з питань торгівлі деревиною: завдання для України та шляхи їх вирішення», організований Державним агентством лісових ресурсів України та Світовим фондом природи WWF в Україні. Ще одну актуальну на сьогодні тему піднімуть на семінарі «Тверде біопаливо: бізнес чи ринок?», Організованому Українським Пелетним Союзом.

Багато років LISDEREVMASH міцно утримує статус провідної виставки деревообробної галузі України. Організаторами заходу виступають Державне агентство лісових ресурсів України та виставкова компанія «АККО Інтернешнл». Свою підтримку виставці надають також Європейська федерація виробників деревообробного обладнання EUMABOIS і Українська асоціація деревообробного обладнання (УАДО). Крім того, LISDEREVMASH є єдиним в Україні заходом деревообробної тематики, який отримав сертифікацію на відповідність стандартам Всесвітньої асоціації виставкової індустрії UFI.

LISDEREVMASH – це найкраща можливість тримати руку на пульсі ринку і зручний майданчик для пошуку партнерів!