Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Міністр АПК України Ігор Швайка разом із Головою Держлісагентства Валерієм Черняковим відкрили 13-ту міжнародну виставку “LISDEREVMASH-2014”

Сьогодні, 30 вересня у Києві Ігор Швайка та Валерій Черняков урочисто відкрили 13-ту Міжнародну виставку обладнання та технологій для лісового господарства, деревообробної та меблевої промисловості – «LISDEREVMASH-2014».

У вступному слові міністр подякував українським виробникам за їхню сумлінну працю у нелегкий для країни час, і разом з тим наголосив, що через таку можливість спілкування, як виставки, ми просуватимемося з Вами вперед до створення сильної, заможної української України.

В свою чергу очільник лісового відомства зазначив: «Дуже показовим є те, що в нас проводиться такий галузевий захід, на якому представлені нові інструменти, нове технологічне устаткування, впровадження яких забезпечить раціональне використання лісосировинних ресурсів, а також покращить переробку деревинної сировини».

Користуючись нагодою організатори заходу також привітали учасників та гостей виставки, побажавши усім плідної роботи.

“LISDEREVMASH” – це щорічний галузевий захід, який відбувається за сприяння Держлісгентства України. В експозиції виставки представлене лісопильне обладнання, верстати для виробництва меблів, інструменти, а також технології виготовлення деревного біопалива та твердопаливні котли.

Прес-служба Держлісагентства