Київське обласне та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства
Гарячі лінії
Держлісагентство
Київське обласне та по м. Києву управління ЛМГ

Колегія при Київському обласному та по м. Києву УЛМГ

Нещодавно в приміщенні Київського обласного та по м. Києву управління лісового та мисливського господарства (далі Управління) відбулась колегія за участі директорів підпорядкованих державних підприємств, начальників відділів та спеціалистів Управління, серед запрошених була присутня голова Київської обласної організації профспілки працівників лісового господарства Лариса Дегтяр.
На початку колегії т.в.о. начальника Управління Тарас Васьків проінформував присутніх про питання, які обговорювались на розширеній нараді в Держлісагентстві.
Були обговорені питання готовності державних лісогосподарських підприємств Київщини до пожежонебезпечного періоду 2017 року, бронювання військовозобов’язаних на підприємствах, що підпорядковані Управлінню, дотримання вимог Закону України “Про тваринний світ”, щодо заборони проведення робіт та заходів, які є джерелом підвищеного шуму та неспокою в період масового розмноження диких тварин.
Також були підведені проміжні підсумки весняної лісокультурної компанії, акції “Майбутне лісу у твоїх руках” , участі підприємств у двомісячнику благоустрою населених пунктів та акції “Чистий четвер”.
Колегія окреслила першочергові завдання, які стоять перед лісівниками на найближчий період.